• Home
  • Genel

Düğün mevsiminde kullanabileceğiniz saç modelleri

2022’nin öne çıkan saç modellerinden bu senenin düğünleri için kadınların ilham alabileceği seçenekler çoğalıyor. Kusursuz elbiseyi bulmak ne kadar zorsa düğün davetlileri için elbiseye uygun saç modeli bulmak da bir o kadar zorlayıcı olabiliyor. İster sade bir at kuyruğu, ister şık bir topuz, ister zahmetsiz görünüm sunan dalgalar… Sıkıcı modellerden çok uzaklaşan, saç stilini dönüştüren ve bu süreçte tüm görünümünüzü yükselten ideal yolları sizin için sıraladık.

Retro Görünüm

Orta boyda olan kaküllü veya kakülsüz saçınız için ideal bir model. Ön bukleleri ortaya çıkararak saçınıza retro bir dokunuş katabilirsiniz.

Minimalist At Kuyruğu

Kolay, güvenilir ve zamansız at kuyruğu modelini görünmez bir lastikle, başın orta yüksekliğinde ve saçlar geriye taranmış şekilde kullanabilir.

Dağınık Saçlar

Bir düğün için dağınık kelimesinden kaçınabiliriz, ancak aynı kuralın saç modeli için geçerli olması gerekmiyor. Ciddi görünümüze hava katmak veyafarklı bir dokunuş vermek için oldukça çekici bir seçenek olabilir.

Hollywood Dalgası

Çok uzun saçlar için su dalgaları her zaman risksiz bir model. Doğal sonuçlar veren dalgalarla, Eski Hollywood effekti verebilmek için saçlarınız yana doğru taranır ve tüm gün durması için iyi bir sabitleyici saç spreyi kullanılır.

Keskin Kesimler

Fazla uzunluk sevmeyenlere basit bir çözüm. Bu model için yalnızca net bir saç kesimine ihtiyacınız var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ulaş Etike
1
Merhabalar. ..
Merhabalar
Sizlere nasıl yardımcı olabiliriz.