Ay Takviminin Saç Kesimine Etkisi

Astrolojinin hayatımızda ne kadar büyük bir yere sahip olduğu aşikar! Ay takvimine göre saç kesimine karar vermemiz seni şaşırtmasın. Astrologlar, ay takviminin saç sağlığı üzerinde büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorlar.

Saçlarımızın daha hızlı uzaması için hangi dönemleri tercih etmeliyiz?

Saçlarınızın gürleşmesi için kırıklarınızı aldırmayı ya da kestirmeyi mi düşünüyorsunuz? Kesimin ardından saçınızın kısa sürede gürleşmesini ve güçlenmesini istiyorsanız saçınızı Ay’ın büyüdüğü evrede yani, Yeniay ile Dolunay arası dönemde kestirmeniz etkili olacaktır.

Ayrıca Ay’ın büyüdüğü evrede kesilen saçlar daha hızlı uzar.

Büyüyen evrede saç bakımı

Ay’ın büyüdüğü evre (Yeniay ve Dolunay arasında), saç bakımı için de ideal zamandır.

• Ay’ın büyüdüğü evre yeniden doğuşu işaret eder. Bu dönemde saçlarınızı besleyici bir maskeyle şımartabilirsiniz.

• Saçlarınızı büyüyen evrede boyayabilirsiniz. Bu dönemde bedeniniz de saçlarınız da tam formlarındadır. Eğer saçınızı bu evrede boyarsanız daha uzun süre dayanacaktır.

• Saçlarınızın gürleşmesini mi istiyorsunuz? O halde saçınızı Ay Aslan ya da Başak burcuna Transit haldeyken kestirmeyi tercih edin.

Saçı kısa kestirmek için hangi Ay evresini seçmeliyiz?

Kısacık kestirdiğiniz saçlarınızın bu halini mümkün olduğu sürece korumak ve uzamasını yavaşlatmak için kesimin Ay’ın küçülen evresinde yani Dolunay ve Yeniay arasında olmasını tercih edin. Bu sakin ve huzurlu evrede saçlarınız daha yavaş uzayacaktır.

Mutlu pazarlar:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ulaş Etike
1
Merhabalar. ..
Merhabalar
Sizlere nasıl yardımcı olabiliriz.